Carved

August 16, 2017
Corporal Inlay - 29,00€

Pieni postaus ennen kuin uusi viikko alkaa käyntiin , haluaisin kiittää kovasti Carved puhelimenkuoresta mitä ne antoi minulle viime viikolla ja täällä oli aika kiirettä että en oikeastaan ehtinyt tulla kirjoittamaan siitä, mutta täällä nyt ollaan.

Carved tekee aito puusta puhelimenkuoret ja tekee monelle eri puhelimella ja ihanalla kuviolla ja jos et löydä oma suosikki kuvio niin on semmoista mahdollista että lähetät niille kuvan tai kuvio josta ne kaivertaa siihen kuoren sitä just kuvioita mitä itse olet lähettänyt, esim oma logon tai henkilö kuvan tai jotain vastaava niin ne tekee sen sinulle.



Niiden oma logo on aina kuoren sisällä eli se ei vaikuta mihinkään ulkonäköön eli siitä ei tarvitse ollenkaan huolia ja kuori on tosi hyviin mietitty ja niillä on tärkeintä että niiden asiakaita ovat tosi iloisia.



Carved niillä on tärkeintä se että jokainen kuori josta on tehty ihan aidosta puusta niin sopisi sinun oman tyylisi mukaan, olkoon olisitko vanha tai nuori niin Carved pitää huolta siitä että tulet olemaan niiden asiakas ja Carved ei ole ainut vain puhelinkuoren myyjä, vaan hän on laajentamassa niiden oman valikoima sillä tavalla että täällä hetkellä ne myyvät mm. Ulkolaturit, Bluetooth kaiuttimet, Johdot ja Paitoja omalla logolla.

käy ostoksella vain sinne ja ilahdu niiden ihanan luonnolliseen puiden ja modernin tuotteisiin

https://www.carved.com/

Ja ihastu niiden ihanan videoon josta ne kertoo omasta alkunsa ja kertoo ketkä ne ovat ja mitä ne tekevät juuri sinulle jotta tilaus tulisi turvallisesti sinun kotiin asti, olkoon missä maassa olisit.

https://www.carved.com/our-story


12 comments:

  1. Täydelliset kuoret.

    ReplyDelete
  2. nices cases and love many of them =)

    Thank you Sagr

    ReplyDelete
  3. Bro I love that case so much and I found my favorite already from this site

    ReplyDelete
  4. WOW what a website :O , a lot of cases what I really wanted before and now I get them from https://www.carved.com/ wow Sagr, thank you so much of telling me to visit your blog =D you are awesome

    ReplyDelete
  5. Itse ajon ostaa nuo kaiuttimet ne näyttää aika hienolta ja halpa

    ReplyDelete
  6. The cases is awesome!

    Thank you sagr

    ReplyDelete
  7. They have many things wow !

    Love the Bluetooth speaker

    ReplyDelete
  8. Kaiuttimet ovat kyllä niin mahtavan näköiset että harkitsen vakavasti niiden hankkimista! Tuo tummanruskea "kuori" on niin ihastuttava. Nuo puhelin kuoret ovat kyllä modernin tyylikkäät❤️

    ReplyDelete
  9. Kestääkö nuo vettä ?

    ReplyDelete
  10. Looks so amazing!!

    ReplyDelete
  11. Näyttää hyviltä Walid.

    ReplyDelete

© SAGRTEAM ALL RIGHTS RESERVED . Powered by Blogger.