Puhdas+

May 26, 2017

Hei Kaikki.

Haluaisin tänään puhua siitä Lisäravinteista ja sitä että mitä minä käytän nykyään ja miksi käytän just tätä tuotetta eikä toista tuotetta jne.

Joten aloitetaan siitä että mitä olen ennen käyttänyt ja mitä se on vaikuttanut ja miksi nykyään Puhdas+ ja miksi en valinnut jotain toista kun sinä ?.

Kerron täällä suoraan ja en sillä tarkoittaa että mainostan muita, vaan tarkoituksena kertoo että mitä tasan tarkkaan olen käyttänyt ennen kun aloin vähän miettiä. Se että kun aloitin minun kuntosali urani josta näkee sen  : Minä Ja Kuntosali , Siellä en ole puhunut mitään lisäravinteista ja täällä sitä minä tulen puhumaan.

Eli käytin ensimmäistä kertaa sammosta proteiinia joka vedin pullolta suoraan joka maksoi muistaakseni 6€ ja maku oli mansikka josta  join näköjään tyhjään vatsaan niin heti seuravana tunti tuli oksennusta ja tuli niin paljon että jouduin sairaalaan sitä koska oksennukset ei ikinä loppunut vaan jatkoi jopa vatsa oli tyhjä mutta oksennus olo tuli kokoajan ...

Sen jälkeen jätin koko lisäravinteita ja luin niistä pari kk kunnes päätin ostaa MASS2 joka omista Fast ja se tuotti minulle noin 20kg lisää massa, muta tietenkin ei yhdestä pakkauksesta joka oli silloin 2kg per pakkaus.. vaan noin vuoden aikana käytin sitä pelkästään, PS olin silloin uusi näillä lisäravinteilla joten en osannut hyviin käyttää ja mitä käytän jne... kunnes sen jälkeen käytin keratiini ennen sali ja salin jälkeen ja huomasin hyvän eron jos jään ilman. ja itse kävin salilla joka toinen päivä kunnes käytin niin paljon että ostin sitten välillä G-MASS sekin oli Fastin tuotanto ja ostin sitä mutta se ei minua auttanut mitenkään ja maku ei ollut mitään parasta ja silloin itse huomasin että ei kaikki lisäravinteita pitää käyttää jos joku toinen suosittelee, koska jokaisella toimii eri tavalla ja jokainen kroppaa hyväksyy ja hylkää omalla tavalla.

Vuonna 2009 - 2010 käytin melko eniten lisäravinteita josta jopa perhe sanoi minulle olevan oma lisäravinteen kauppa / apteekki .. silloin käytin aamuisin kaikki tarvittavat vitamiinit ja käytin sitten päivällä päivän proteiinit ja hiilarit ja ennen sali pre-workout ja salin jälkeen käytin palautusjuoma ja vitamiinit ja yöllä yö-proteiinia ja vitamiinit kunnes huomasin että olin suoraan sanottuna ihan kun huumeissa olen ja se että ilman niitä en liiku ja jos loppuu niin salilla ei ole enää fiilistä mennä ja ei tule sitä tunnetta. ja 2011-2014 oli semmoinen tauko melko kaikista ja käytin ihan semmoista että pelkkä pre-workout ja palautusjuoma.

Vuonna 2015 näin Ifbb pro Ahmad Ahmad, hän on minulle kuin iso veli jota hän on paljon minua neuvonut ja auttanut minua minun sali elämässä ja hän on opettaja minulle.

Hän antoi yhtä neuvo jota hän sanoi että ei saa käyttää aina pre-workout vaan silloin jos on kova treenit, esim. Selkä tai jalka treeniä niin niillä voi ottaa sitä pre-workout ja toiseksi että pitää aina ottaa väliviikko kaikista tuotteista jotta kroppaa toimii itse, koska kaikki nämä lisäravinteita pitää aina ottaa tauko ja lue pakkaus huolellisesti ennen käyttöä ja lue kaikki mitä sitä sisältyy eikä vaan käyttöohje ja That's it.. koska jotkut pitää ottaa joka 2 viikko niin viikon tauko tai jotkut otat jopa kk tauko koska ne voi pilaa kaikkeen elimistön ja sitä varmaan et hae semmoista. joten kuuntele ja lue ennen kun käytät.

Mennään nyt siihen pään asiaan joka oli nämä tuotteet että miksi Puhdas+ ja miksi valitsin sitä kun löytyvät moni muutakin.. Kerron suoraan miksi tämä, koska ensinäkin se on luotettava ja toinen juttu se on kotimainen ja tärkein asia joka on se että niiden tuotteet terveyttä ilman lisäaineita ja ne ovat riisuneet sarjan kaikesta ylimääräisestä.
Tuotteessa ei ole säilyntäaineita joka on tosi tärkeä että ei ole ja ei ole pintakäsittelyaineita ja ei ole keinotekoista väriaineita tai makeutusaineita eikä magnesiumstearaattia.

eli suoraan sanottuna että en ole nähnyt parempaa hyvät ja tarkka tuotteet yhtä kuin Puhdas+ ja 100% Puhdasta raaka-ainesta jota on tutkittu.

Kerron vähän mitä käytän ja miten käytän jne..


Vahva maitohappobakteeri 28.90 
Käytän Maitohappobakteeria 1 kapselia itse sillä tavalla että heti kun herään tyhjään vatsaan yksi kapseli Maitohappobakteeri ja tämä on yksi parhaimmista mitä olen luennat ja yksi niistä jota minun veli käyttää tätä vaikka ei käy salilla, koska Maitohappobakteerit auttaa sinun vatsan jos on vatsa vaivoja ja tässä on vielä tosi hieno juttu on että sisältyy sinkkiä ja sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä luuston, ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina ja kaikkien lisäksi purkissa sisältää 4 eri maitohappobakteeria.


L-Glutamiini yleensä vedän itse aamuisin aamupalan yhteydessä ja ennen sali ja salin jälkeen, mutta tosi pieni määrä.

Glutamiini on suolen sidekudoksen tärkeimpiä rakenneosia eli se on kyllä aika tosi tärkeä ja ei pelkkä salimiehille jotka nostaa raskasta sarjoja vaan lihasstressi, kuten tulehdukset, leikkaukset sekä rankka urheilu vähentävät kehon glutamiinivarastoja erityisesti lihassoluissa ja moni ei ole keskittynyt siihen että viittii ostaa glutamiini kuin pitää sitä (Turha aineena) vaikka se on täkein aine jota pitää vedä.

Kerron vähän miksi Glutamiini on tärkeä sinulle, juuri sinulle.

Glutamiini eli aminohappo tukee vatsan ja suoliston hyvinvointia, jossa itsellä oli ongelmia suoliston kanssa ja täällä hetkellä käytän Glutamiinia rehellisesti vain sen takia jotta tuen minun vatsani ja se tukee vatsan ja suoliston pinnan uudistumista tosi hyviin.
Glutamiini nautitaan lasillisen veden kanssa tai mitä itse vedän niin laitan jugurttiin kun aine on maustamaton joten se soveltuu ihan mitä tahansa kanssa.
Se on näin helppoa mutta sillä tavalla sinä tuet sinun vatsasi ja solujesi hyvinvointia ja älä ole välipitämätön koska se päivää kun tulee ja elimistössäsi tulee tulehduksia jne. joten käytä Glutamiinia niin sillä suolisto tykkää sekä vatsasi.


Kasviperäinen D3-vitamiini 100 μg 19.90 
 Käytän D3-Vitamiini aina aamupalan jälkeen 1 kapselia mehun tai veden kanssa ja tiesitkö se että miksi tämä on paras tähän mennessä D3-vitamiini ? .. koska se on ainut KASVISPERÄINEN D-3 vitamiini kaikki muut ovat peräisin lampaista, joten tämä on ainunlaatuinen D3-Vitamiini joka sopii siis myös kasvissyöjille ja vegaaneille.


L-arginiini 19.00 
Käytän itse L-Arginiini sillä tavalla että aina otan yksi - kaksi tl veden kanssa treenin aikana, koska sillä tavalla pääsen hyviin vauhtiin treenin kanssa.

Aminohappo L-Arginiini lisää typpioksidin (NO) määrää kehossa, mikä laajentaa verisuonia ja mahdollistaa voimakkaamman verenvirtauksen työskenteleviin lihaksiin.

Voimaharjoittelun yhteydessä tämä efekti saa aikaan intensiivisen pumpin. Kestävyysurheilussa L-Arginiini optimoi lihasten hapensaannin ja ravintoaineiden kuljetuksen veren mukana.

Arginiinin positiivinen vaikutus verenvirtaukseen saa aikaan sen, että säännöllisen L-Arginiinilisän nauttimisen yhteydessä sekä naiset että miehet voivat kokea seksuaalista kyvykkyyttä kohottavan vaikutuksen.

(Lhäteet : Fitnestukku.fi )



Tuplasinkki 30 mg 9.50 
Itse käytän tätä sillein että 1 kapseli illalla jotta se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä näön, luuston, ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina.


Magnesium 250 mg 19.90 
Tätä tuotetta rehellisesti sanon suoraan että minua neuvottiin käyttää illalla, mutta kun luin siitä että se virkistää ja se vähentää väsymystä niin sen takia käytän tätä itse rehellisesti päivällä ennen salia jotta jaksan sillein kunnolla tai esim. päivällä kun on raskas päivä ja väsyttää niin käytän sitä sillein että ei väsähtää vaan jaksaa tehdä työtä ja samalla magnesium edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa sekä luuston ja hampaiden pysymistä normaaleina. Magnesium edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja elektrolyyttitasapainoa.


C-vitamiini 1000 mg 18.90 
Käytän tätä laadukasta tuote aina aamuisin aamupalan yhteydessä jotta pysyn hereillä ja jaksan minun loppu päivään olla virkkeenä ja C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, myös raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, rustojen, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten. C-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.


Magnesium spray Nivelille 19.90 

Magnesium spray Nivelille on vahva magnesiumsuihke nivelille ja lihaksille ulkoiseen käyttöön. Suihke sisältää magnesiumin lisäksi nivelten rakennusainetta, kasviperäistä glukosamiinia ja tehokasta tulehdusta vähentävää arnikauutetta.

8 comments:

  1. Niin paljon tietoa! Mahtavasti sisäistetty kaikki tärkeä tähän blogipostaukseen. Itse en ole koskaan käyttänyt lisäaineita.

    ReplyDelete
  2. Veli kumpi on sinun mielestä parempi nämä tai Cocovi tai Puhdistamo ?.. Koska muistan joskus sinä suosittelit minulle Cocovi, kun sanoin sinulle että minulla on vatsavaivoja.

    ReplyDelete
  3. Hyviä hintaisia ne on kun miettii vähän niiden laatuisia niin kyllä ne laadukkaita tuotteita ne on.

    Ostan itselleni pari purkkia niiltä maanantaina

    ReplyDelete
  4. Hei Sagr! Onko ok jos naisena käytän näitä? Koska miehellä ja naisella on erilaisia hormoneja ja jopa salin aloittaminenkin on erilainen naisilla ja miehillä, kuten olen joskus kuullut. Vaikuttaako siis tuotteet jotenkin huonosti omaan terveyteen?

    ReplyDelete
  5. Puhdistamo, Puhdas+ ja nuo Ruohonjuuri ja Punnitse ja säästä ovat parhaita :>.

    Olen ollut tyytyväinen.

    ReplyDelete
  6. Kävin juuri tilaamassa nuo tuotteet! Ihan mahtavaa tekstiä Sagr��

    ReplyDelete
  7. Ite käytän Fast in tuotteita ja täytyy kyllä sanoa ettei vatsa tykkää kauheasti. Tulee pahaa oloa ja huimausta ja mietin tässä että se taitaakin olla lisäaineista. Taidankin siirtyä noihin tuotteisiin.

    ReplyDelete
  8. Puhdas on Puhdas raaka ja se on hyvää!

    ReplyDelete

© SAGRTEAM ALL RIGHTS RESERVED . Powered by Blogger.