BCAA NANO

August 23, 2017

BCAA NANO - 26,75€

BCAA NANO on ainutlaatuinen aminohappo joka on ihan täysin sopiva vegaanille, eli se on täysin vegaani, rasvaton, väriaineeton ja sokeriton aminohappo, mutta kumminkin se ei tarkoita että BCAA ei ole mikään huipputuote vaan se on tosi tehokas ja toimiva ja aika huippumaku ja ihanan makuvalinta.



Se tule tämmöisenä pakettina jossa toki tämän puinen ihanan pehmeän lusikka tule mukaan ja ulkonäkö pelkästään antaa semmoista ihanan tunne ja esim. se mitä itse sain oli aika ihanan makuinen, hattaranmakuinen joka en ole koskaan maistanut missään lisäravinteissa oleva hattaranmakuinen makua ja ps muistakaa tämä on vegaani eli väriaineeton, sokeriton ja rasvaton.



Ohjeiden mukaan BCAA NANO käytetään kaksi kertaa päivässä ja minä itse käytän aamupalan yhteydessä eli ei tyhjään vatsaan ja sitten salin aikana ''kuin vain ja ainoastaan kun on kova viikko' tai kun on kyseessä jalka treeniä tai esim. selkätreenit niin käytän BCAA NANO, ja vapaa ajalla (REST DAY) käytän vain aamuisin ja otan joka 2 viikkoa kaikista lisäravinteista kunnollisen tauon jossa saan vähän elimistöt rauhoittumaan jne.



Suoraan sanottuna että käytän kaikki lisäravinteita jopa BCAA putkeen 2 viikkoa treeniin aikana ja kolmas viikko kokonainen tauko jossa käyn treenissä pelkkä juomalla kahvia tai energia juoma ja suosikki juoma on 'MONSTER EBERGIA JUOMA' , sillä tavalla en jää koukkuun ja motivaatio lähtee jos ei ole ns. lisää ravinteita eikä kroppa tottuu siihen ja jos tottuu niin se on vaikea päästä irti siitä. ps tätä temppua opetti minua IFBB PRO Ahmad Ahmad jossa hän kertoi minulle siitä että aina pitää ottaa tauon kaikista proteiineista mitä ikinä käytät ja PRE-WORKOUT aika käytetään kun on kova treeni viikko.



Olen käyttänyt elämässäni monta Aminohappoa ja moni oli hyviä ja moni toimi niin kuin pitää ja moni ei toiminut ollenkaan ja itse uskon siihen toki miten oma kroppa reagoi siihen aineeseen joten ei kaikki aineet toimivat juuri sinulle, mutta tämä BCAA NANO on testattu kavereiden kanssa ja se on toiminut loistavasti miehille sekä naisille ja maku on aika ihanaa hattaranmakuinen.

Huomaat heti eron kun käytät, itse kun käytin BCAA NANO niin minulle nousi painot aika kivasti esim. jalkaprässi nostan 300kg mutta käyttämällä BCAA NANO antoi minulle lisätä vielä 30kg josta minun mielestä että se on aika loistavasti ja nostin sitä 5kertaa ja sarjan mukana eli aika suuri ero ja huomaan jaksan tehdä enemmän kaikkia noin 5kg lisää jokaisessa sarjassa ( treeni sarjassa )


Maut ovat kolme makua jotka ovat täydellistä ja maukkaita ja kaikki ovat vegaania, rasvaton, väriaineeton ja sokeriton aminohappo eli ei ole moittimista että ei voi juoda.

kuusi erilaisia makuja josta voit ihailla :

  • Kurkku lime vesi
  • Mustikka sekä sekamarjat
  • Persikka - Jäätee
  • Litsi-Lime
  • Päärynä
  • Hattara
Tässä on kaikki mitä voi ihailla ja melko puolet maut ovat tosi harvinaista löytää ja varsinkin suomessa ja itse omasta näkökulmasta toi hattara mitä olen maistanut jo niin on niin täydellistä että juon mielellään enemmän kuin 2 kertaa päivässä, koska niin ihailuttavaa ja piristää.

Tuote on uusi ja sitä saa pelkkä yhdestä sivusta josta olen maininnut minun ensimmäisessä kuvassa jossa näkyy hinta ja painamalla pääset sivuun, vaikka tuote on uusi, mutta aika liekeissä ja sitä yritetään saada Fitnestukkuun josta sen jälkeen kun sitä on saatu sinne niin helpompi saada sitä suomeen markinoissa kans, koska Fitnestukku on kumminkin iso ketju, mutta uskon sen hinta nouse vähän enemmän kuin mitä nyt joka on 26,75€ joten se on hyvää osta nyt ennen kuin se kallistuu ja se on haluttu tuote ja sitä on testattu ja hyväksytty tuote ja BCAA NANO on saanut hyväksytty todistukset :




lisää tietoa tuotteesta tietenkin omasta virallisesta kotisivusta :


31 comments:

  1. JÄÄTÄVÄ ! 420g ja näin halpa :O.

    ReplyDelete
  2. So good product and love the price of the 420g

    ReplyDelete
    Replies
    1. You right and it's take months to buy another

      Delete
  3. Any code Brother ?

    ReplyDelete
  4. toi lusikka on niiiiin söpööööö !! mä haluun

    ReplyDelete
  5. Ooh my gosh this is so amazing product ! I want to try this

    ReplyDelete
  6. Bro this is so nice and I visit the link and it's amazing product

    ReplyDelete
  7. Hattara kuulostaa kyllä niin maukkaalta, mut tuo pakkauksessa tuleva puulusikka on niin söpö!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maukas mutta hyvää ja ihanaa ja wow ja lusikka on niin täydellinen

      Delete
  8. Mitä BCAA tekee?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kirjoita yöt ihan Googleen niin saat vastauksen * hyvällä mielellä sanon * kuulostan tyhmältä

      Delete
  9. Wood ...love it

    ReplyDelete
  10. Näyttää hyvältä

    ReplyDelete
  11. Just tänään tuli aiheeksi BCAA ja haluasin ostaa mutta en tiedä mistä saa paras BCAA ja tämä tuote on juuri sitä mitä etsin ...vegaani

    ReplyDelete
  12. Taas mahtavaa blogitekstiä!

    ReplyDelete
  13. I like the pictures a lot

    ReplyDelete

© SAGRTEAM ALL RIGHTS RESERVED . Powered by Blogger.