DUKUDU

Gregor - 89,95€

Jos etsit täydellisen ja hyvän hintainen kello niin tämä postaus on juuri sinulle tehty koska DUKUDU kellot on juuri täydellinen valinta sinulle joka tykkää nähtävästä ja kiiltävästä kelloista joka näyttää ihan aidosta esim. kullasta ja samalla hintalaadustaan ei maksa paljon ja niiden kallein kello on just sen hintaista eli mitä näky kuvassa eli 89,95€ on kallein kello tai voidaan sanoa näin että kallein malli koska malli ovat metalli materiaalista tehtyjä ja toiset jotka ovat nahasta tehty niin niiden hinnat ovat vähän halvempi eli 79,95€ eli hinnan erotus on pelkkä 10€ eli ei ole mikään paha jos ostaa sitä ''kalliimman'' ja siinä on se hieno juttu että ei ole postimaksua eli maksat sen verran mitä kello maksaa olkoon missä maassa oletkaan koska ne postittaa maailmanympäri ja DUKUDU kotoisin Alankomaasta ja niillä on monessa erissä maissa oma myymälä : Löydä myymälä tästä .

Itse tykkään enemmän metalli kelloista koska minulle niiden ikä pysyy kauemmin, mutta se on sitten maku asia miten itse tykkää ja kellot ovat miehelle 28 erilaista tyyliä ja naisille 20 erilaista tyyliä eli miehelle on erikseen suunniteltuja tyyliä sekä naisille erikseen.


Tykkäsin miten ne on keksinyt ihanan sälytyskotelo joka on tehty nahasta ja ihan hieno ja tilava kellolle ja toi miten laitetaan kiinni on ihan täydellinen ja tosi yksinkertainen ohut ja mukava taskussa mutta tosi tyylikäs ja ihmiset ottaa heti huomioon sitä kotelo ja kello on liian upea ja täyttävä silmiin sekä käteen.



Jos kello on liian iso tai liian pieni niin voit itse säädellä manuaalisesti sopivasti sinun ranteesi kokon ja se on tosi helppoa : Käy tässä sivulla Paina tästä ja kun olet painanut niin näet siellä lukee kohtaan '' User Manual ''  sieltä kun rullaat vähän alas niin saat ohjeita miten saat sen sopivasti sinun ranteesi kokoon joten ei ole mitään moittimista tähän ihanaan kelloon joka sopii jokaiseen hienoon tyyliin.

29 comments:

  1. Harmi kun naisille on 8 mallia vähemmän kuin miehille. Onko kello sellainen joka tarttuu käsikarvoihin? Minkä tuntuinen kello on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä naisella on tulossa lisää ja se on kivannäköinen kello ja kevyt... 😊

      Delete
  2. This is so dope watch !

    ReplyDelete
  3. The watch is so amazing look

    ReplyDelete
  4. Great look, great pictures and awesome watch !

    ReplyDelete
    Replies
    1. That's means to me a lot and thank you so much

      Delete
  5. Tykkään dukudun kirjainten fontista��

    ReplyDelete
  6. Matilda amanda21 August, 2017 23:33

    Onko tulossa mitään alennuskoodi kampanjaa lähiaikoina?

    ReplyDelete
  7. Nice one Brother =).

    ReplyDelete
  8. Dmn this is good

    ReplyDelete
  9. Onko noita kellon suojakoteloita erilaisia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. En yhtään tiiä mutta minun mielestä nuo on aika hieno

      Delete
  10. Heini Varppinen23 August, 2017 02:35

    Thank you for you let me taste it, and I will buy it asap =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heini hope you like it and soon hope see it on your hands

      Delete
  11. Bro Luis Fonsi haluaa kauhallisen maitoa :D joten kun nähdään niin pientä hörpyä kiitos XD.

    ReplyDelete
  12. I got the watch and it's so light and good quality.

    ReplyDelete

© SAGRTEAM ALL RIGHTS RESERVED . Powered by Blogger.