Remington | Trim. Shape. Style


Sain viikko sitten sheiverin Remingronilta ja se oli täydellinen koska se kone on ensinäkin aika ihanan pienen kokoinen ja tehokas ja kolmas juttu on se että siinä on trimmaus, muotoilu ja tekee hieno tyyliä.

Hieno ja tehokas partakone että suosittelen mielellään ja varsinkin niille miehelle jotka sheivaa aina niin kuin minä niin tarvitsen pienen ja tehokas kun sillä käsi ei väsyy eikä tarvitsee moniesti ajaa samasta paikasta jotta parta lähtee, vaan kerrallaan niin tulee jo liian sileäksi ja jos ei tule niin olet sitten vaan poikkeus.



Se ei ole paha hinta kun miettii sitä että kuinka paljon hyötyä siitä kun se on näin pieni ja se on just täydellinen sun omaan käteen ja toinen juttu mikä siinä on se paras on se että se on tosi kätevä matkoihin kun se ei vie tilaa eikä paina mitään kun miettii toisia partakoneita niin nehän painaa ja välillä jopa vie tilan ja jättää ottamatta koska näkee sitä turhan ison jne, mutta tämä partakone kyllä tekee työnsä ja linkasin teille halvin hinta josta voitte saada ostettua eli Gigantista .

10 comments:

  1. Tää on täydellinen...itse ostin viikko sitten ja toimii niin kuin pitääkin =) olen happy

    ReplyDelete
  2. Loistavaa postaus.

    ReplyDelete
  3. Elly Al-Buhafadi10 May, 2017 18:25

    Walid XDD toi on just sopiva sinulle :D hieno kuva ja teksti

    ReplyDelete
  4. Luulisin hintalaatusuhde on kohillaan:) kivan näköinen ja varmasti tekee hyvää jälkeä. Pitäisi varmaan hankkia aviomiehelleni kun hän on kuitenkin kaivannut sellaista pienempää pattakometta mukaan kun tulee matkustettaessa tai jopa työpaikalle. Pieni ja näppärä ☺

    ReplyDelete
  5. Luulisin hintalaatusuhde on kohillaan:) kivan näköinen ja varmasti tekee hyvää jälkeä. Pitäisi varmaan hankkia aviomiehelleni kun hän on kuitenkin kaivannut sellaista pienempää pattakometta mukaan kun tulee matkustettaessa tai jopa työpaikalle. Pieni ja näppärä ☺

    ReplyDelete
  6. Veli anna mulle toi XDD mulla ei ole raha

    ReplyDelete
  7. This is amazing.. make a video ( how it's work )

    ReplyDelete
  8. Nice pic! Enjoy it <3

    ReplyDelete
  9. Kyllä näyttää olevankin kätevä tuote! Voisin tuon hankkia veljelleni kuhan partakin alkaa kasvaa. Mutta tuossa on hyvä, siis kuvan perusteella, että siinä on myös kasvojenpuhdistusharja niin auttaa sekin kannustamaan miestä huolehtimaan enemmän kasvostaan epäpuhtauksista! Ihan mieletön paketti<3 ja erittäin hieno kuva😍😍 keep up!

    ReplyDelete
  10. Miehenä minulle on tärkeää, että tuote vastaa odotuksiani ja vaatimuksiani oli hinta minkälainen hyvänsä. Tottakai täytyy olla laatu kohdillaan suhteessa hintaan! Pidän ehdottomasti tuon tuotteen mielessä ja ostan sen varmasti, kun seuraava palkka tulee :) Hienoa Sagr!

    ReplyDelete

© SAGRTEAM ALL RIGHTS RESERVED . Powered by Blogger.