Joulu on taas, Joulu on taas

December 27, 2016


Tämä vuonna oli ihanaa joulu pitkästä aikaan ja oli ihanaa viettää läheisten kanssa, vaikka kipeenä on ollut jo muutama kk jo, mutta se ei estä että hyvän joulua viettää... Planin kanssa pikkujoulut ja perheen ja tutun kanssa jouluaatto ja yllätyksiä lahjoja sain jopa randomiltä josta en itse tiedä mistä on tullut muuta kun se että paketissa lukee *toivottaa joulupukki* ... Kiitoksia kaikille lahjasta ja varsinkin tämän lahja joka lahoitti läheinen ja työ kaveri ... Rakastuin Fazer pakettiin ja tohon Retro Cola pulloon oli aika mahtavia ... Love it so much !


kuvaaja : 2infinitycamera.com 


Itse en ole koristanut pipareita ja täällä kerta päätin koristaa ja yllätys yllätys se että se koriste tarvitsee pelkästään tomusokeria ja vähän vettä ja ei mitään muuta... ennen luulin että se olisi isompaa ainetta mutta aika simpeli ja ihanan makuinen kun tekee ja toki se näkö piparissa antaa enemmän semmosta että haluaa syödä enemmän ja enemmän ja varsinkin lapsien kanssa kun korsitaa niin uskon lapset syövät enemmän kun pelkkä se on pipari...kuviot antavat enemmän semmosta että haluaa syödä enemmän ...niinhän mulle niin kävi vaikka olen 26 vuotias heh eli kyllä lapset innostuu kun syö kuvioita.

Hyvää joulua kaikille.

1 comment:

  1. Ihanat kuvat! Tomusokeri ja vesi on paljon halvempi kuin kaupan kuorrutteet jos haluaa budjetilla koristaa pipareita ��

    ReplyDelete

© SAGRTEAM ALL RIGHTS RESERVED . Powered by Blogger.