Salt Dubai

January 21, 2017

#FINDSALT

Salt Vaunu
Findsalt otti minun kaikki huomio siitä miten se on tehty ja mitä idea se on ja miten se menestyi ja enitein kiinosti on se että kehittäjä on naispuolinen ( nuorukainen tyttö ) joka kehitti Salt.
Vaunu tunnistaa siitä että se on melko ainut vaunu joka loistaa ja se on ainut joka on hopeanvärinen ja yleensä se on melko täynnä koska se on siellä suosittu pikaruoka ja Salt aloitti uransa sillein että sen idea oli se että se teki Instagram ja Facebook tägillä #FindSalt niin löydät missä se pyörii eli hänellä ei ole ollut pysyvä paikka missä hän on kunnes Hamdan bin Mohammed Al Maktoum joka tunnetaan nimellä lyhyesti ( Fazza3 ) kutsui häntä hänen omaan tapahtumaan joka oli F3 jossa hän oli siellä sanotaan joka tarjosi ruokaa niille kun Fazza3:lla oli oma jalkapallo joukue niin hän kutsui Salt sinne jotta ne saisi pelin jälkeen syötyä roskaruokaa ja sieltä hänen ura kasvoi isommaksi ja kunnes toki Hamdan bin Mohammed Al Maktoum lahjoitti hänelle pysyvä paikka Kite Beach Dubaissa semmoinen pienen paikka jossa hän sai olla pysyvästi siellä oman kärryn kanssa ja ihmiset osti sieltä.

Hamdan bin Mohammed Al Maktoum
Virallinen Salt:n ateria
Ne ovat pieniä juusto hampurilaisten kokoset mutta ne ovat toki maukaampi ja täytevämpi ja pihvi on aitoo pihvi eikä mitään kumia ja ranskalaiset ovat fresh ja siinä päällä on jalepeno ja toisessa on semmosta pientä tulinen sipsit täydellinen yhdistelmä ja pieni fresh ateria ja täytävä...itse alussa luulin että se ei täytä mutta olin väärässä, täytti meitä aika hyviin ja jokainen sai 2 hampurilaiset jossa  molemissa oli eri täyte mutta täyttää hyviin ja vie nälän pois ja kevyt eli kevyt tarkoitan sillä että se täyttää ja fresh.




Niillä palvelu oli nopea ja hyvää ja jos edes on täynnä niin niillä palvelu on täydellinen eli nopea ja hyvää ja puhdasta ruokaa ja hienosti laitettu, tykkäsin siitä koska sen tyyli miten se on ja miten ne laittaa ruokaa niin se on 100% retro tyylinen.


SALT on pelkkä nimi eli tarkoitan sillä että ruoka toki ei ole mitenkään suolainen tai mitenkään semmosta vastaava, vaan hänen nime tulee siitä että ruokaa yleensä ns käytetään paljon suolasta ja kun syödää roskaruokaa niin sanotaan ( mennään syödään jotain suolaista ) ja siitä sen nimee tulee mutta muuten se on ihan kun muut grillivaunut eli tosi hyvää ruokaa ja omasta puolesta rakastin parasta se juusto miten se on siinä yummi.. täydellinen

Salt Terassi
Tosta tykkäsin aika paljon se että oma grillivaunulla on oma terassi ja aika iso semmoinen terassi joka on ulkona sekä sisällä jossa voi istuu ja aika viileä jos on ulkona on kuuma ja paikka oli täydellinen ja luxusta... Itse suosittelen jos joku haluaa kokeilla pikaruokaa niin ei muuta kun saltiin ...mahtava paikka ja palvelu ja paikka !.


Haluaisin jo täällä ilmoittaa etukäteen että tästä lähtien en tulee kirjoittamaan enään suomeksi vaan englandiksi, koska minulla on paljon katsojat jotka ei ymmärrä suomea ja niitä ärsyttää kun kirjoitan suomeksi joten kunnioitan niitä ja lupasin tämän kirjoituksen jälkeen tulen kirjoitamaan pelkkä englandiksi.

3 comments:

  1. Wow tuli itellekin kauhea himo syödä noita 😍 hieno ja inspiroiva tarina yrittäjällä! Ja hienoa että kirjotat englanniksi sillä toki monet haluavat lukea blogiasi mutta se tulee olemaan vaikeata jos muista maista olevat lukijat eivät ymmärrä suomea, joten englanti on paras sillä se on maailmanlaajuinen kieli

    ReplyDelete
    Replies
    1. myönnän tulet tykkäämään tosi paljon ja se on tosi täydellinen, sun on pakko mennä maistaa kun meet Dubaihiin... puhut asiaan joten sen takia tulen kirjoittamaan mun omalla enkulla vähän sitä enkun kieltä :D...

      Delete
  2. WOW näyttää niin herkulliselta! Itse rakastan tuoretta pikaruokaa! Pakko käydä tuolla :)

    ReplyDelete

© SAGRTEAM ALL RIGHTS RESERVED . Powered by Blogger.