Bolero

September 10, 2017

Vihdoinkin löysin oikea ratkaisuun siihen että juon vettä enemmän kuin ennen ja en jää poissa hiilihydraattiin kun yleensä on vaikea muista nykypäivään juoda vettä kun kaikkea ihme energia juomat jne. jotka antavat sinulle olet juomatta vettä ja kun juot vettä niin vatsasi ei ehkä niin paljon tykkää juoda tylsän makuinen vettä, joten sen takia minä täällä olen ylpeänä esittämässä sinulle Bolero joka täysin vegaani ja ei ole yhtään sokeria ja vähän kaloreita ja ei ole gluteiinia eli sopii täydellisesti kaikille jopa niille jolla on diabetes joten koko perheelle.

käyttöohje on niin helppo eli tommoinen pussillinen laitat kannu vettä noin 1,5L ja kaadat Bolero jauhoa sine ja wolah! valmista ja maku on täydellinen jopa et uskokaan että siellä ei ole mitään sokeria eikä mitään semmoista ja ps niillä jolla on diabetes niin Bolero ei korvaa mitään sinun sokerin saamista eli Bolero ei ole sokerista tehty vaan ihan Stevia joka lasketaan noin 100 kertaa parempi kuin sokeria ja makeampi ja 100 kertaa terveellisempi.




Maut ovat aika paljon eli sinulla ei ole mitään moittimista että et löydä oma suosikki eli maut ovat 55 erilaista makua ja löytyy erilaisia tyyppistä eli Ice Tea, Hedelmäjuomat, Urheilujuomat ja Energia juomat Ja se sopii kaikille ikäisielle eli niin kuin sanoin koko perheen juoma.
Saavutus on täällä hetkellä on pelkkä niiden virallisesta sivusta eli : Bolero ja yksi kpl maksa 0,42€ , kyllä näit oikein! eli alle 50 senttiä terveellinen juoma koko perheelle ja maukas ja sitä vi juoda niin missä vaan ja milloin vaan ja ihaninta että vaikka laitat Bolero jauhon niin se ei vaikuta siihen veteen hyödynnät eli tarkoitan sitä että kun juot vettä + Bolero jauhon sekaan niin se bolero maku ei vaikuta veteen joten silloin saat sanotaan näin maukas vettä, mutta aika maukas ja fresh oloinen ja halvempi kuin mitä muu juoma.

Sitä tullaan pian laittaa sitä myyntiin kauppoihin, mutta kuin Bolero on uusi tuote niin sen takia hänen markkinointi ei ole vielä kovin tuttu suomessa, mutta pian on ja aika kovasti koska tuote o aika suosittu ulkomailla ja pian se on suomessakin =).

Itse juon Bolero päivittäin ja juon missä vaan, itse nautin sitä jopa salilla ja kaverit luulevat että juon jotain BCAA juoman kun sanon boleron niin luulevat että puhun uudesta BCAA juomasta mutta kun kerron lisää niin heti kiinnostusta tuli ja tähän mennessä 100% positiivista palautetta ja puhun ihan kyllä kaikkien ikäiseen - vanhukseen koska itse olen antanut monelle maistiaiset ja ne ei usko että juomassa ei ole yhtään sokeria kun liian maukas ja fresh oloinen ja jokaisella mulla on oma maku eli esim. just juon Lime niin tuntuu että ihan kun olen puristanut fresh lime minun lasiin ja Bolero on auttanut minua saamaan nestettä paljon kroppaan ja ihan se on jättänyt minua unohtamaan kaikki turhat energiajuomat ja pillimehut jne. jotka ovat pelkkä täynnä sokeria.. ja toki kaikki tietävät että se on epäterveellinen joten Bolero on sinulle joka ei tykkää veden makuista ja kyllästynyt siihen ja haluaa lisää makua siihen ja samalla saa nestettä.

Ihminen on noin 62-prosenttia vettä joten kyllä ihminen tarvitsee paljon vettä että ei tule mitään nestehukka ja heikottaa ja Bolero on se ihanaa että sitä voi käyttää leivontaan ja ruuan laittoon ja se sopii kaikille .

Tässä vielä niiden virallinen sivu josta voitte ihailla ja tilata omanne Bolero pussit kotiin 


Ja tässä vielä teillä BONUS  alennuskoodia -10% syyskuun asti voimassa koodi 

* INSTA9 *

kiitos kaikille ja hyvät viikonloput teille.

44 comments:

  1. Olen kokeillut esimerkiksi Boleron Lime ja Kirsikka kola jauhoja ja oikeasti täytyy sanoa että maistuu ihankuin olisi normi mehua. Kirsikka kola maistuu ihan kirsikka kolalle tottakai ilman hiilihappoja vaan. Äitini rakastui tuotteeseen ja jopa sisarukseni, jotka ovat hyvin nirsoja ihastuivat tuotteeseen. Ja pikkuveljeni on diabetikko kelle tuo tuote on täydellinen mehuksi! Ei aiheuta veren sokerin nousua ja on erittäin maukas❤️ Ja ps. Ihanat kuvat❤️

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihanaa kuulla ja ihanaa ettå perheesi tykkäsi paljon.

      Delete
  2. Sagr mistä oikee näin hyviä tuoteita oikaistaan löydät...wow

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihanaa että tykkäät ja löydän näitä ettimällä tai rehellisesti ne vaan ilmestyy mun dm eli ne ottaa yhteyttä .

      Delete
  3. Perfecto my friend !

    ReplyDelete
  4. Hyvä tuote ja kiitoksia kun annoit mulle pari pussia Bolero ja alennuskoodi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mike, salille tänään kivvaa treeniä joten nestettä mukaan vaan ..ei tekosyitä vettä maistuisi pahalle vaan pelkkä hyvää hhhh

      Delete
  5. Täydellinen juoma ja minun suosikki.

    ReplyDelete
  6. Rakstan bolero water tosi paljon

    ReplyDelete
  7. This is so amazing #blog

    ReplyDelete
  8. I liked the rose one so much

    ReplyDelete
  9. Amazing photos u got there

    ReplyDelete
  10. Eli tuote soveltuu myös korkea-verenpainoiselle?

    ReplyDelete
  11. Kivannäköiset tuotteet on kyllä ��

    ReplyDelete
  12. Such lovely photos i love those

    ReplyDelete
  13. Todella ihanat kuvat ja ihana blogiteksti! Boleroa heti käväsin tilaamassa pari makua ja erittäin halpoja ovat!<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hyvää Jenni...kun ne saapuu niin kerro sitten.

      Delete
  14. Absolutely lovin this product! Luckily I can get a package to middle east!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah they are there is not new product and that's nice

      Delete
  15. What flavour u would add to bolero?

    ReplyDelete
    Replies
    1. I dont know because they have everything ... but you asked then I have to answer something: I will add all soft drink flavor to stay away from all soft drink .

      Delete
  16. I kinda wanted to go to boleros point in lahti st the fitness thing

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah. In this year I pass it for others 😉😆

      Delete
  17. How often I can use bolero?

    ReplyDelete
    Replies
    1. You drink it as water ...as much you want

      Delete
  18. I wish if they had apricot flavour

    ReplyDelete
    Replies
    1. This have to tell to the Bolero. Good point

      Delete

© SAGRTEAM ALL RIGHTS RESERVED . Powered by Blogger.