Pien Myymälä

July 04, 2017

Hei kaikki.

Itse en juo paljon alkoholia ja jos juon niin en juo ikinä kalja koska minulla tulee paha olo jo vaan hajusta ja kalja ei ole vaan minun juttu, mutta ihailen tosi paljon outoja pulloja ja näköisiä ja kun Iso-Omena avattiin sitä uutta puolta niin siellä ilmestyi semmoinen kauppa nimeltään Pien joka varasti heti minun sydäntä kuin pelkkä ulkonäöllä ja tuotteilla ja niin iso valikoima Aasta ööhöön ja olin niin ihastunut kauppaan ja ostin sieltä pari alkoholia juomia jotka käytin niitä pelkkä koristeen vuoksi koska oli ihanaa näköistä ja harvinaista nähdä varsinaisesti kauppa joka myy alkoholia semmoisessa ihanassa pulloissa ja ulkonäkö jo vaan antaa ihailuttavaa sitä.

Kävin niiden kotisivulla ja huomasin yhtä tärkeä juttu että se on Suomen ensimmäinen ja ainoa pienpanimo tuotteisiin keskittyvä kauppa ja suomessa on pelkästään kaksi ja ne ovat : Helsingissä ja Espoossa eli osoitteet ovat :

Ateneuminkuja, 00100 Helsinki
Piispansilta 11, 02230 Espoo
Postiosoite: Mikonkatu 8, 00100 Helsinki

Aukioloajat:
Helsinki: Ma-La 11-20
Espoo: Ma-La 11-21, Su 12-18





Rakastuin niiden valikoimaan koska niillä on laaja valikoima ja ne pyri pitämään aina siitä huolta että niillä on jatkuvasti kaikki suomalaisten pientuottajien kauppavahvuiset oluet, siiderit sekä muut alkoholijuomat.

Ihaninta että niillä on aina jotain uutta tarjouksia eli myymälässä on aina vaihtuva tarjouksia, joten on parasta aina käydä siellä katsomaan mitä uutta tarjouksia ja mitä uutta tuotteita ja ihania tuotteita on myymälässä tarjolla.





Hei Vegaanit ja Luomu ihmiset, teitäkin on tällä otettu huomioon joten kyllä Pien kauppa osaa lellii omia asiakaita sillä tavalla että niiden valikoimassa on myös runsaasti vegaani- sekä luomutuotteita muualta suomesta ja ulkomailta. Kaikki vegaanituotteet ovat erikseen merkitty!



Juo janoon pois ihailuttavalla Mustan Virran Panimo oluella ja raikasta ihanalla erilaisella valikoimalla Tästä pääset lukemaan minkälaista valikoima niillä on ja mitä jokainen oluen oma tarinan : Lue lisää tästä .



Kiitoksia Pien myymälä yhteystyöstä ja kiitoksia kaikista.


Tässä on vielä myymälän some tiedot :

Instagram ja Facebook


Kiitoksia teille.

8 comments:

  1. Pien Myymälä on paras ja laaja valikoima.

    ReplyDelete
  2. Löytyykö sieltä Vodka ?

    ReplyDelete
  3. Olen huomannut tuon söpön myymälän Iso Omenassa, siellä uudella puolella ja olen itsekin ihastunut myymälän valikoimaan ja sen pieneyteen! Mieheni ei kauheasti nauti oluesta mutta tykkää noista Pässi olueista!

    ReplyDelete
  4. Ihanat kuvat! Itse en juo alkoholia lainkaan, mutta ihanaa että myös vegaaneja on tässä ajateltu<3

    ReplyDelete
  5. You look so happy.. nice shoots

    ReplyDelete
  6. Hey, sähän et juo olut XD... Kerro miltä tää nyt maistuu :D

    ReplyDelete
  7. Hieno kuva! täytyypä käydä maistelemassa tuo :)

    ReplyDelete
  8. Eilen kävin tuossa myymälässä ostaa pientä Lahjoita

    ReplyDelete

© SAGRTEAM ALL RIGHTS RESERVED . Powered by Blogger.