Natural Beauty Shop Finland

Natural Beauty Shop Finland oli mahtava tehdä yhteistyötä niiden kanssa josta sain paljon tietoja ihosta ja ihon hoitaminen ja miten sitä ihoa voisi pitää enemmän paremmalla tavalla jotta ei tulisi mitään sivuvaikutukset niin kuin minulla on aina ollut iso ja ärsyttävä ongelma lapsuudestaan se että kun käyn suihkussa, olkoon vesi olisi kuuma tai kylmä niin minun kroppaa kutittaa ja jää kihelmöimään niin että suihkun jälkeen tulee hikiä ja ahdistus tunne ja sitä ärsyttää minua kun just pääsen suihkusta niin hiki tulee ja se ärsytti minua tosi paljon.

Jäin puhu ihanan omistajan kanssa ja hän neuvoi paljon asioita ja kertoi ihanan Natural Beauty Shop Finland:n tarina ja mistä se tulee jne. ja yllätyin hinnasta että se on niin halpa verrattuna mikä se tuote on..eli tuotteet ovat tehtyjä käsiin eli ei ole mitään firmasta, vaan suoraan itse tekee kotona ja omalla reseptillä ne tekee ja omalla tyylillä ja omalla logolla joka on Natural Beauty Shop Finland ja niitä löydätte ihan kevyesti ja helposti Sörnäisestä metroasemalta noin alle 5 min kävelleen.

Tässä on niiden tiedot :


Hämeentie 17 A (Sörnäinen), 00500 Helsinki, Finland
Tel. +358 (0)41 363 1077
Opening hours: Monday – Saturday 10.30 – 18.30


Eli jos sinua kiinostaa aito 100% luomua ja halpa ja ei mitään lisätettyjä ihme kemikaalia jne niin oikea paikka on Natural Beauty Shop Finland pienellä summalla voit saada ihania tuotteita ja uskokaa minua että kun käytte sinne niin sen jälkeen kahta asia teette! kiitätte minua siitä että jaoin tiedon ihanasta kaupasta ja toinen juttu on se että tulette niiden vakio asiakkaita ja unohdatte muita jotka sano olevansa luomu kauppa jne.



COCONUT SHEA LEAVE-IN CONDITIONER The Natural Beauty Shop, Finland - 15,99€
Hiuksiin jätettävä, kosteuttava hoitoaine. Sopii kaikille hiustyypeille ja on hyvä apu myös lasten hiusten selvittämiseen. Ainesosat: aqua, Moo Yao karitevoi, kasvisglyseroli, kookosöljy, emulsoiva kasviperäinen vaha, jojobaöljy, moringaöljy, sorbiinihappo, B5-vitamiini, E-vitamiini. Valmistaja: The Natural Beauty Shop, Finland.



Tässä on just minun kaksi ihaninta hiusten shampoo ja vartalo saippua joka kestää pitkään ja hoitaa päänahka ja puhdistaa ihanasti.. en kerro koostumus vaan annan te itse menette ottaa selvää ja uskon että ensimmäinen mitä ostoskorinne kolahtaa molempia tai jompikumpi koska nämä tuotteet ovat tärkeitä niin kuin muitakin mutta itse suosittelen näitä jos haluat edes pitää huolta vähäsen sinun ihanasta kropasta josta se myöhemmin tulee kiittää sinua kun olet pysynyt hyvässä kunnossa.



PS: Myymälässä myydään muutakin kuin pelkkä hoitoaineet vaan siellä myydään mekkoja, hameita, tunikoita, paitoja, housuja, kitenge-kankailla. 
Ei muuta kun ostoksille ja hyvällä mielellä menette ulos sieltä myymälästä koska tulette löytämään mitä etsitte.


10 comments:

  1. Mielenkiintoista! Olen kuullut myymälästä ja heillä on kohtuulliset hinnat verrattuna LUSHiin tai The Body Shopiin. Sitten kun käyn Helsingissä päin, aijon käydä!

    ReplyDelete
  2. this is cool bro

    ReplyDelete
  3. olen käynyt tossa myymälässä ja ihastuin siihen tosi paljon

    ReplyDelete
  4. Wow kivannäköiset tuotteet!

    ReplyDelete
  5. Minkälaista tyyliä heillä on?

    ReplyDelete
  6. Are this good for curly hair?

    ReplyDelete
  7. Täydellistä on

    ReplyDelete
  8. Bro this is sick and love it

    ReplyDelete
  9. Rakastuin tähän tuotteeseen! Kokeilin sitä ja hiukset ihan kiiltää suorastaan��

    ReplyDelete
  10. Kävin just eilen siellä ja rakastuin hintaan ja tuotteisiin !

    ReplyDelete

© SAGRTEAM ALL RIGHTS RESERVED . Powered by Blogger.