VAGABOND JA ELLE

April 30, 2017
KATLIN - Matalakantaiset pistokkaat - 74,95€

Vagabond ja Elle teki ihanan tapahtuman Stockmann :lla jossa ne esitteli Vagabondin uutuudet kesäkengät ja ihanat trendikkäät kesän varten kengät jotka kengän tyyli tulee ihanan Marokosta jotka ovat ihanan mustat ja valkoiset värisiä ja ne oli tosi ihanat kevyt ja hyvän laatuisa.
Ne ovat tämän vuoden Elle:n kesän suosikki kengät.


ANTONIA - Loaferit/pistokkaat - black´- 84,95€

Tässä olisi toiset tyyli mitä itse rakastuin tosi paljon ja siinä on se ihanaa että se on ihanan kiiltävä ja pehmeän materiaali ja laadukasta kesäkengät ja tosi mukavat jalassa, tuntuu jo melko ilman jopa kun niin kevyt mutta kumminkin suojaa hyviin että tukee jalat samalla.


VAGABOND AYDEN - 70€

Siskoni rakastui tähän kenkään koska hänen mielestä että tämä on tosi pehmeän materiaalia ja kivat jalassa ja tosi semmoinen kesämäinen kengät ja materiaali ei ole mikään kireä jalassa vaan ihanasti ja tuuletta mutta samalla tukeva ja ihanan oloinen. Siskoni suosittelee tämän tyyli tämän kesäksi tai jos on reissu etelään ja tarvitsee kevyttä ja ihanan kengät niin ehdottomasti tämän, niin hän sanoo.

15 comments:

  1. Loafterit ovat aina olleet lämpimän sään trendejä, mutten ikinä tiennyt, että Vagabond myös on julkaissut sellaisen malliston. Siskollasi on erittäin hyvä maku, sillä ainahan myös tuotteen laatu on iso asia ostaessaan "kalliimat" kengät.
    Toivottavasti oli tapahtumassa hauskaa!<3 keep up

    ReplyDelete
    Replies
    1. oli aika hieno järjestetty tapahtuma ja ihanan semmoinen sopivasti porukkaa ja ihanan ohjelma ja ihanat kengät on tulossa.

      Delete
  2. I fell in love with the white shoes! White makes everything just perfect <333
    I hope you had fun there. Good job!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah you right and yes was so great event =)

      Delete
  3. I love the photos, but I don't really understand finnish language. Can you tell me shortly about your subject?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you so much, and I'm talking here of the event what Elle Magazine had with Vagabond and they talk about what upcoming shoes for summer 2017

      Delete
  4. Ehdottomasti nuo valkoiset!!!!

    ReplyDelete
  5. Elly Al-Buhafadi01 May, 2017 08:26

    itse otin ton valkoisen Bali matkan varten =).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo valkoinen on täydellinen väri tropican matkoihiin...

      Delete
  6. Haje waid helua el suura waliid <<<333

    ReplyDelete
  7. Sini Litmanen03 May, 2017 22:09

    Hei tämä postaus kyllä yllätti täysin. Ihanat nuo pistokkaat ! Kyllä kelpaisi mustana että valkoisena. Silmään kuitenkin pisti nuo valkoiset ne sopisi kesäisenä aurinkoisena päivänä minun valkoisen tunikan kanssa. Oisko sinulla ale koodia antaa jotta voisin nostaa nuo valkoiset ostoskoriin?

    ReplyDelete

© SAGRTEAM ALL RIGHTS RESERVED . Powered by Blogger.