Syötkö aamupala ?

March 23, 2017

Moni meistä aamuisin ei jaksaa tai ei 'kerkee' syödä aamupalaa vaikka aamupalaa on melko tärkein ateria joka pistää ihmisen hyviin energiseen henkeen ja jaksaa olla töissä tai koulussa aamuisin.
Yleensä me emme osaa keskittyy aamuisin työn suhteen tai koulu tehtäviin ja päätä särkee tai heikottaa niin myönnän sen teille että se johtuu aamupalasta...olette jättäneet väliin tai ette ole syöneet hyviin aamupalan.. ja aamuisin on hyvää syödä semmosta täyttävä ja sokerinpitoinen mutta ei mitään suklaa vaan meinaan sillä että siitä saa hyviin energia jota täyttä ja kevyt mahalle ja semmoinen runsaisen proteinisen ja hiilarin.. esimerkkiksi Kellogg's  hiutaleet ovat täyttäviä ja hyviä makusia ja et pety kun vain kokeilet ...minun omaan makuun mene tämä hiutaleet päivittäin ja makuun ei kyllästy ja jos edes kyllästyy niin kyllä muita kivoja ja ihania makuja löytyy..

Toinen vaihtoehto mitä voisi syödä on se että laitat puuro hiutaleet ja banaani ja proteini jauhot ja maito tai vettä noin 200ml - 350ml sekottimeen ja laitat sheikkeriin ja matkan varrella niin juot sitä niin kyllä masu täytyy ja mieli virkistyy ja herää... itse teen tätä temppu kun on kiire aamuisin jonnekin. kyllä se on aina toiminut minulle.

16 comments:

  1. Aina aamupala jää välistä! Haluaisin jonkun energisen aamupalan ja urheilla samalla jotta päivä alkais ihanasti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. no voisin näin neuvoo ja tosi helppo ja hyvää =)... jos teillä on sekottimen niin se on loistavaa... se että laitat 1 banaani, kaurahiutalee noin puoli kuppi ja cocovi puhdasta proteinia eli maustamaton jos tykkäät laittaa itse makut eli kaakao tai jotain muuta tai perus maustamaton ja haluatteessa jos tykkäät niin laitat hunaja joka antaa puusteri ja potkua energiaan ja maku =)... ei mene kun alle 2 min niin aamupalasi on jo kädessä juotavaksi ja täyttäväksi =).

      Delete
  2. Aamupalahan on päivän tärkein ateria. Itseltä se jää silti usein syömättä sillä kiire lasten täyttämässä arjessa tekee joskus niin

    ReplyDelete
    Replies
    1. se on aika normaalia ja tuttu asia minullekin ... jos viittisit lukea minun ylempi kommentti niin saat hyvän ratkaisun ja kokeile pari kertaa niin kato että miten sen asian kanssa edistyy ja kerro =) olisi ihanaa kuulla miten mun neuvot menee perille :D..

      Delete
  3. I can't read what you are trying to say

    ReplyDelete
    Replies
    1. I say it as simple, that am asking *are you eating your breakfast* and how it is important it is to eat in morning...

      Delete
  4. paljon asoista toit esille. oletko PT ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitoksia Viivi ja en ole PT mutta kyllä voisin auttaa siinä koska olen ennen tehnyt paljon kavereille PT asoita.. sali treenistä ruoka valioon jne... jos jotain kysyttävää tai ihmetyttää niin kysy vaan.

      Delete
  5. Aamupalan unohtelija26 March, 2017 07:27

    Mitkä ovat sitten negatiiviset seuraukset jos ei syö aamupalaa ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei laitan sinulle kotisivun mistä nkyy just niitä asoita mitä itse pohtin eli tässä : http://www.naturallivingideas.com/9-reasons-why-you-should-eat-breakfast-every-day-10-healthy-breakfast-recipes/ tässä näkyy miksi sinun pitää syödä aamupala =). ne ovat pienet ja helppo syitä mutta isot vaikutukset elämään.

      Delete
    2. Huippu postaus!mulla jää useasti aamupala syömättä:( pitäisi ottaa itseensä niskasta kiinni ja ruveta syömään aampulaa.

      Delete
    3. ei muuta kun niskasta kiinni ja syömään aamupalaa =) voin jopa linkkaa sulle saman osoitetta että miksi pitää syödää aamupalaan ja miksi on tärkeä :

      http://www.naturallivingideas.com/9-reasons-why-you-should-eat-breakfast-every-day-10-healthy-breakfast-recipes/


      tässä vähän kerrotaan että miksi ja mitä tärkeetä siinä on

      Delete
  6. Hei Sagr hieno blogi! Tsemppiä ja menestystä

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitoksia sulle ja toivotaan olet jatkossa täällä :P

      Delete
  7. Tässähän on paljon hyviä tietoja, itse olen 41 vuotias nainen ja olen juonut aina kahvia ja syönyt aina pidetä purtavaa mutta en ole kovin aamupalan nainen. Ruoka ei maistuu niin paljon kuin ennen.

    ReplyDelete
  8. Itse olen laihtunut aamupalan jättämisen takia muttei se ollenkaan ole hyvä juttu sillä alkanut ilmestymään terveysongelmia kuten anemiaa ja liiallista väsymystä.

    ReplyDelete

© SAGRTEAM ALL RIGHTS RESERVED . Powered by Blogger.