Miehet Ja Keittiö

December 07, 2016

Hei Kaikki.

Tänään aiheena on semmosta mitä moni naiset ei ymmärrä sitä että ei kaikki sinkku miehet pvat mikro ja Atrian Pizzan syöjät tai pikaruuan syöjät... Tunnen paljon kavereita jotka rakastavat koti ruuasta ja ne ei ole mitään kokki ihmisiä mutta rakastavat kokkaamista ja semmosta kunnollisia ruokaa.

Omasta tapauksesta aina nauran kun iso sisko aina luule että olen mikro ihminen eli syön Atrian pizzat ja jos haluan olla ns hienosteltu ihminen niin syön jotain pikaruokaa ... Itse en ole mitään kokki ja tiedät mitä kokki tarkoittaa ja kuinka vaikeeta se on ja arvostan niitä ihmisiä kokki ihmisiä ja se on tarkka ja vaikeeta ku yksi väärää mauste tai liika maustetta voi vaikuttaa aika paljon makuun, mutta itse rakastan kokkaamista jo kun olin 13-vuotias ja se rakkaus alkoi siitä kun olin 13-vuotias niin aloin miettiä että pitää ryhdistäyty ja alkaa rupeemaan itse hoitaa kaikkia ihan oikein tavalla eli tarkoitan Oikein tavalla kunnollisesti eli laittaa ruokaa ja siivo ja kaikkee muuta ja miksi niin tein koska tiesin että joskus meen omilleen vaikka sitä ei kukaan perhe toivosi että lapsi lähtisi elämään yksiin mutta se on elämä ja toinen juttu on se kun itse rakastan matkustella niin en luota ravintolaan ruokaan niin tykkään itse tehdä ruoka koska ruuan laitamisessa on minulle nautinto ja intohimoa.

Kokkaaminen on yksi tärkeintä osamisesta mitä ihminen pitää osata jotta voisi selviytyä tässä elämässä varasinkin jos olet semmoinen ihminen joka rakastaa tehdä kaikki itse itselleensä eli ryhdistäytyä ja tekee kaikki itse.

Jos mennään romanttiseen miehen valikoimaan niin minun on pakko sano/mainita se että se mies joka ei osaa kokkaa niin miten muka sitten hän voi olla  viiden tähden mies ***** kun kerrankin hän ei osaa kokkaa ja laittaa illalisen ja kaataa oikean punaviinin pöytään ...

Toinen asia joka pisti minua parantamaan minun kokkaamista on toki toi minun sali käynti ja pidän huolta siitä mitä syön ja kuinka paljon syön ja kaikkiin liityvään saliin ja urheiluun, koska ei kaikkia voi oikeesti syödä näin vaan, koska jokaista asiaa mitä syöt niin vaikuttaa sinun kuntoon ja ihoon joten olkaa tarkkoja mitä syötte ja mihin aikaan syötte.

5 comments:

  1. Miehet kun kokkaavat ovat parempia kuin naiset �� riippuu tottakai rakkaudesta ruokaa kohtaan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Totta puhut, ilman sitä rakkautta siihen ruokaa kohtaan niin ei kyllä ikinä onnistuu.

      Delete
    2. Totta puhut, ilman sitä rakkautta siihen ruokaa kohtaan niin ei kyllä ikinä onnistuu.

      Delete
  2. Huippu postaus!! Mutta ei ne kaikki miehet oikeesti jaksa kokkailla :D Toivon näkeväni sinun kokkaustaidoista postausta.. sitä odotellessa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitoksia, ja puhut asiaan mutta mä täällä puhun vähän itsestäni + mitä yleensä miehet pitää olla :D eikä luokittelee että miehet ei saa kokkaa tai ei osaa kokkaa muuta kun syödä pikaruoka =).

      Delete

© SAGRTEAM ALL RIGHTS RESERVED . Powered by Blogger.