BY MY BEARD

November 28, 2016
FEATURING : BY MY BEARD

Hei kaikki, ennen kun alkaa maanantai päivä josta tulee olemaan aika kiireistä yleensä, niin haluaisin kirjoittaa ja samalla kiittää By My Beard pelastuksesta siitä että kuinka hyvää tuotteet niillä on ja miten se on auttanut minua... Kerron lyhyesti pienen asia minussa, se että pari vuotta sitten huomasin että parta oli herkkä ja huomasin että iho sisältään alkoi tulla kutinaa ja huomasin pari kk jälkeen että aina kun sheivan niin iho on ollut kuivaa vaikka pesen sen hyviin ja hoidan kokos oljyllä mutta rehellisesti ei nyt ihan päivittäin vaan parisen kertaa viikossa ..huomasin että se ei niin paljon hyviin auttanut mutta kun käytin tätä tuotetta BY MY BEARD tuotetta niin alkoi jo pikkuhiljaa oikeesti auttamaan kun käytän just sitä ja ollut tosi hyötyä ja kutina ja hiilsettä siinä parrassa lähti ja olen ollut tosi tosi tyytyväinen joten olisi hyvää idea ja hyvää lahja miehelle vaikka joululahjaksi tai synttäriksi omalle miehelle joka omistaa parran.. vaikka olisi kutina tai ei niin kyllä mies tykkää ja rakastaa pitää huolta parrasta...

tässä olisi pientä tieto tuotteesta englanniksi : BY MY BEARD ja jos jotain kysyttävää tai tietoo haluaa tietää niin ei muuta kun kommenttia tulemaan niin vastaan teille ilosin mielin.

paketin hinta on noin 14€ eli £11.99 tuote on siin ihan ulkomailta eli suomesta ei saa ja siihen kun itse sain tuotteet niin sain 2 viikon sisällä tästä sivusta voit tilata  : Tilaa tästä   14 euro ei ole paha kun mieti näin hieno lahjan saa ja tuotetta.

3 comments:

  1. Olisipa perheenjäsen jolla olis yhtä paksu parta niin vois ostaa joululahjaksi :D! Esimerkiksi tuo olisi mainio joululahja isälle :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. no ei tartte olla iso parta tai paksu parta kyllä sitä voi hoitaa vaikka on kevyt parta koska parran alue pitää aina hoita ihan omalla hoitoaineilla sekä parran öljyllä... jokaisella ihmisellä on eri kohteet miten hoidetaan =).

      Delete
  2. pitäisikö hankkia miehlle? meinaaa hän sheivaa partaansa joka kolmas päivä :D

    ReplyDelete

© SAGRTEAM ALL RIGHTS RESERVED . Powered by Blogger.